P nestje Tika & Dipp 2019


2019 Multi Sel. Ch. Latika Amada du Rêve Lourd d’Été & Depeche Mode Bella’s Liberi 

Pups geboren op 26 april 2019, 3 teefjes en 5 reutjes

 

Week 9: We zijn vertrokken naar onze nieuwe huisjes.
We gaan nieuwe avonturen beleven met onze nieuwe mensen en we groeien op tot fijne Briards na de eerste 8 weken in Sas van Gent.

 

Week 8: We hadden het heel druk! Een fotoreportage, op pad in de bestelbus, Naar het strand geweest, een onderzoek naar onze blaas en nieren bij een hele lieve dokter, knuffels van vele mensen die ons voor de laatste keer kwamen bezoeken. We hebben allemaal een stamboomnaam en een roepnaam gekregen. Tante Dominique heeft ons allemaal op de foto gezet.

Pinball Wizzard (Beau) reu:                                   Paint it Black (Nova) teef:

 

 

 

 

 

People are People (Baco) reu:                                         Pour un Flirt (Norah) teef:

 

 

 

 

 

Perfect Day (Juultje) teef:                                     Picturebook (Pebbel) reu:

 

 

 

 

 

 

Printemps (Jaro) reu:                                             Purple Haze (Storm) reu:

 

 

 

 

 

Week 7: We maken zoveel mee! Dit is onze ‘nationale bezoekersweek’. Elke dag komen er weer nieuwe mensen bij ons om te knuffelen, grote mensen, kleine mensen, drukke mensen, rustige mensen, mensen met flitsapparaten, mensen met lekkere dingen, mensen die naar andere honden ruiken. Vandaag waren er zoveel mensen dat we gewoon echt een beetje moe zijn zo aan het einde van de dag. Iedereen is lief voor ons en knuffelt ons, we vinden dat heel erg fijn. Zie hier resultaten van flitsdingen van allerlei mensen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 6: De paaaaden op, de laaanen in!
Ons eerste uitstapje is een feit. We zijn in de auto geweest om een dorpje verder over de rommelmarkt te gaan. We hebben een hippe kar waar wij pupjes samen in kunnen, mama loopt er dan naast met haar mensen. Verder genieten we van onze buitenspeeltuin en al ons bezoek. Mama haar mannelijke mens was jarig deze week dus we hadden enorm veel gezellige bezoekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Week 5:

We hebben een buitenspeeltuin, yes! We eten pap en we knoeien daar enorm mee. Mama vind dat wel lekker, die poetst ons helemaal af na het eten en we drinken dan nog een toetje bij haar.  We hebben nu ook een bench waar mama vaak in gaat liggen, wij kruipen er dan lekker bij. We zien elke dag nieuwe dingen in onze binnenren, spannend joh!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 4:

We hebben een grotere ruimte gekregen in de loop van deze week. We proberen te plassen op de pads in de ren en we drinken heel veel melk bij mama. We kunnen horen en we proberen een klein beetje te spelen met elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 3:
Onze oogjes beginnen open te gaan. We groeien heel goed en het word steeds krapper tussen de poten van mama. Dat ligt niet aan haar hoor, wij worden gewoon steeds groter! We proberen te staan en te lopen, dat lukt niet altijd even goed maar we blijven oefenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 2:
Wij hebben ons gewicht bijna verdubbeld (sommige zijn zelfs al zo ver!) en we lijken steeds meer op goed gevulde molletjes. We drinken veel melk bij mama, daar worden we groot en sterk van. Mama is er altijd voor ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 1:
Op 26 april zijn ze geboren, de kinderen van Tika en Dipp. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van 1 van de pupjes, zij is onder Tika terecht gekomen ondanks al onze goede zorgen.

Wij zijn hier 1,5 dag oud. We kunnen nog niet horen , lopen of zien. We kruipen rond en gaan letterlijk op onze neus af. Wij weten hoe mama en melk ruikt. We drinken graag de warme melk van mama maar we kunnen onszelf nog niet warm houden dus kruipen we lekker tegen mama aan of liggen onder de warmtelamp.

 

 

Moeder:


Ch. Latika Amada du Rêve Lourd d’Été (Tika)

 

Vader:

Ch. Depeche Mode Bella’s Liberi (Dipp)

Hieronder de echo die gedaan werd op 22 maart bij Tika. De zwarte rondjes zijn vruchtblaasjes waar zich een puppy in ontwikkeld.

 

 

Hier onder ziet u de ontwikkeling van de pupjes in de buik van mama per week weergegeven. Na 9 weken worden de pupjes geboren.

Week 9: 20 t/m 26/27 april 2019:

Week 8: 13 t/m 19 april 2019:

Week 7: 6 t/m 12 april 2019:

Week 6: 30 maart t/m 5 april 2019:

Week 5: 23 T/M 29 maart 2019:

Week 4: 16 t/m 22 maart 2019:

Week 3: 9 maart t/m 15 maart 2019:

Week 2: 2 maart t/m 8 maart 2019:

Week 1: 23 februari t/m 1 maart 2019:

***************************************