N nestje Huyen & Goël 2017

 

2017 Huyen Haibibi Ayoka van de Boksenberg x Goël von Wälkesberg


Pups geboren op 1 juli 2017, 4 teefjes & 2 reutjes

 

 

Week 8 & 9:

De laatste week socialisatie zit erop voor ons en de pupjes zijn uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. Wat is het snel gegaan en wat hebben we weer intens genoten van ze! En dan de gezichten van de nieuwe baasjes als ze hun lieverd ein-de-lijk in hun armen kunnen sluiten om mee te nemen, echt onbetaalbaar. Dáár doe je het voor! Voor ons is het wennen… weer ons oude ritme oppakken en alle spulletjes schoon weer op zolder geborgen.

 

 

Week 7: Nu we onze enting hebben gekregen worden we overal mee naar toe genomen. Zo zijn we op visite geweest bij Tante Livy (Livine) en haar baasjes. Ook waren wij in een mooie kar mee om over de markt te gaan. Onze papa Leo (Goel vom Wälkesberg) en zijn mens zijn op bezoek geweest bij ons en als kers op de taart zijn we samen naar het strand geweest. Dat was spannend!!!

 

Week 6: De chipper is geweest, nu hebben we onze officiële stamboomnamen gekregen. We zijn bij de dierenarts geweest voor onze enting. Ook hebben we “hondentaart” gegeten die de nieuwe eigenaresse van ‘puppy Maan’ speciaal voor ons heeft gebakken. We houden van knuffelen en hebben héél veel bezoek. Tante Heleen komt ons elke week bezoeken, dat vinden mama en grote zus Tika ook heel gezellig. Grote broer Vinur was dit weekend ook op bezoek. We leren in de bench te blijven en Holmes de kat komt ook regelmatig even kijken. 

 

 

Week 5: Buiten spelen is leuk! Mama Huyen en grote zus Tika spelen heel graag met ons in ons buitenverblijf. We hebben ook een schommel gekregen waarvan we nog niet zo goed weten wat we ermee moeten doen maar ze zeggen dat dit vanzelf komt. Ook krijgen wij sinds deze week, behalve melk en vlees, ook brokjes te eten. 

 

 

 

Week 4: Wij groeien héél goed. Ons binnenhuis is weer groter geworden en we hebben nu een bench om in te slapen. We krijgen steeds meer pluche vriendjes waar we graag bij kruipen om in slaap te vallen als mama even bij haar mensen is.
Ook hebben we een buitenverblijf erbij gekregen waar we weer hele nieuwe dingen leren. Gras voelt fijn onder onze voetjes. Ons tweede wormenkuurtje hebben we gekregen. 

 

 

 

Week 3: We hebben een groter huis gekregen. We kunnen nu horen en lopen. We beginnen een beetje te spelen en hebben dit weekend onze eerste melkpap gegeten. Vanaf deze week krijgen wij ook bezoek, gezellig!

 

 

 

 

Week 2: Wij groeien heel goed! Onze oogjes zijn open gegaan en we beginnen de laatste dagen de eerste stapjes te zetten. Ook hebben we ons eerste ontwormingskuurtje gekregen, keurig volgens het aanbevolen schema. 

 

   

 

Week 1: Pas geboren…wij drinken bij mama en slapen veel. Af en toe kruipen we wat rond in de werpkist. We kunnen nog niet kijken, horen of lopen.