Nieuws

We wachten rustig af totdat moeder natuur het tijd vind voor de pupjes om geboren te worden. Tika is minder actief, wat meer kortademig en eet nu meerdere kleine porties per dag ivm plaatsgebrek in haar buik. Gelukkig voelt ze zich verder goed en heb ik haar vandaag nog rustig eens uitgekamd, we gaan vol goede moed de komende dagen in.

TIKA DRACHTIG!

Oh wat zijn wij blij! De echo bevestigde dat onze (La)tika drachtig is van Ryyni (Zabaglione). We verwachten de pupjes rond 17 maart 2021. De wachtlijst voor deze pupjes is momenteel gesloten, afhankelijk van hoeveel pupjes er geboren gaan worden kunnen er na de geboorte eventueel één of meerdere pupje(s) beschikbaar komen.
Vinur papa geworden van 9 prachtige pupjes in het zuiden van Duitsland. Omdat reizen onmogelijk was vanwege het alom bekende nare virus genaamd Corona is het sperma van Vinur gekoeld verzonden op het moment dat Mimi gedekt zou moeten worden en vervolgens bij haar ingebracht. Het resultaat mag er zijn! Op 5 februari zijn er 7 fauve en 2 zwarte gezonde, vitale pupjes ter wereld gekomen. Elke & Andrea (Briards von Hexenhof) van harte gefeliciteerd met dit geweldige nestje!
Ook Norah (Pour un Flirt du Rêve Lourd d’Été) is voor röntgenonderzoek in Eersel geweest bij Maarten Kappen. We zijn heel blij dat Norah als vijfde op rij de prachtige beoordeling HD-A kreeg voor haar heupen. We kunnen ondertussen tot de conclusie komen dat ook wat dit betreft de paring tussen Tika en Dipp een groot succes was. Pour un Flirt (Norah) du Rêve Lourd d’Été (born 2019: Latika x Depeche Mode)

HD resultaten

Superblij zijn we met de honden en de baasjes van het nestje van Tika en Dipp. (geboren april 2019)In Eersel gingen we met een aantal ‘pups’ röntgenfoto’s laten maken van de heupen en alle beoordelingen kwamen tot nu toe terug met een mooie HD-A.Baasjes ontzettend bedankt voor jullie medewerking, op deze manier weten wij meer over onze fokkerij en onze nestjes.